De drijvende krachten achter AE Finance

Veel ondernemers zien administratie als een tijdrovende klus die hen afleidt van hun passie: ondernemen. Toch is administratie een belangrijk onderdeel van het bedrijf, dat secuur en met kennis van zaken verzorgd moet worden. AE Finance biedt de oplossing. Veel ondernemers zien administratie als een tijdrovende klus die hen afleidt van hun passie: ondernemen. Toch is administratie een belangrijk onderdeel van het bedrijf, dat secuur en met kennis van zaken verzorgd moet worden. AE Finance biedt de oplossing.

Alex Eenink

Oprichter, partner

De drijvende kracht achter AE Finance is Alex Eenink. Vanuit de gedachte om proactief mee te kunnen denken met klanten, heeft hij dit vooruitstrevende bedrijf opgezet. Vooruitstrevend, omdat deze branche continu aan ontwikkeling onderhevig is en daar, in het belang van de klanten, adequaat op ingespeeld moet worden. Alex houdt zichzelf scherp door voortdurend bij te leren en door het behouden en inzetten van nauwe contacten uit zijn brede netwerk.

mr. Joshua Meijer

Fiscalist, partner

Niets is belangrijker voor Joshua dan goed fiscaal advies aanbieden tegen een eerlijk tarief. Hij heeft jarenlange ervaring als fiscalist bij zowel belastingadvies- als accountancykantoren.

Vince Heijmans

Boekhoudkundig medewerker

Vince is met zijn kennis van de accountancy van grote waarde voor AE Finance.

Kom gerust eens op de koffie, neem contact met ons op.