De drijvende krachten achter AE Finance

Veel ondernemers zien administratie als een tijdrovende klus die hen afleidt van hun passie: ondernemen. Toch is administratie een belangrijk onderdeel van het bedrijf, dat secuur en met kennis van zaken verzorgd moet worden. AE Finance biedt de oplossing. Een goede administratie en genoeg kennis en ervaring in huis om op alle fronten mee te kunnen denken. Boekhouders, fiscalisten, juristen, AE Finance heeft het in huis!

Alex Eenink

Oprichter

De drijvende kracht achter AE Finance is Alex Eenink. Vanuit de gedachte om proactief mee te kunnen denken met klanten, heeft hij dit vooruitstrevende bedrijf opgezet. Vooruitstrevend, omdat deze branche continu aan ontwikkeling onderhevig is en daar, in het belang van de klanten, adequaat op ingespeeld moet worden. Alex houdt zichzelf scherp door voortdurend bij te leren en door het behouden en inzetten van nauwe contacten uit zijn brede netwerk.

mr. Joshua Meijer

Fiscalist

Niets is belangrijker voor Joshua dan goed fiscaal advies aanbieden tegen een eerlijk tarief. Hij heeft jarenlange ervaring als fiscalist bij zowel belastingadvies- als accountancykantoren. Van inkomstenbelasting tot overdrachtsbelasting, van nationaal belastingrecht tot internationaal belastingrecht, Joshua voelt zich als een vis in het water als het om belastingwetgeving gaat. Hij maakt er een sport van om voordelen te signaleren nog vóórdat de wetgeving officieel is gewijzigd.

mr. Jolene Nelemans-Sandberg

Juriste

Jolene heeft jarenlange ervaring als juriste waarbij zij verschillende vlakken van het recht heeft mogen behandelen. Incassozaken en de daarop volgende gerechtelijke procedures zijn hierbij haar specialiteit, waarbij verschillende rechtsgebieden aan de orde kunnen komen. Zij wil haar juridische kennis graag met u delen.

Debby Bastiaansen

Boekhoudkundig medewerker

Debby heeft een uitstekend cijfermatig inzicht en houdt van puzzels oplossen. Maar ook stiptheid en gedrevenheid zijn kernwaarden die bij haar hoog in het vaandel staan. Door deze combinatie van kwaliteiten kunnen de klanten van AE Finance hun administratie met een gerust gevoel aan haar toevertrouwen.

Fred Eenink

Sr. Boekhoudkundig medewerker

Vince Heijmans

Boekhoudkundig medewerker

Vince is met zijn kennis van de accountancy van grote waarde voor AE Finance. Nauwkeurig en met oog voor de klant gaat hij geen uitdaging uit de weg. Vince heeft ervaring opgedaan in de controlepraktijk en weet dus precies waar een goede administratie aan hoort te voldoen. Hij zet deze waardevolle know-how in om de kwaliteit van de administraties bij AE Finance te waarborgen.

Menno de Groot

Salarisadministrateur

Samenwerking Aangifteplan

Timo Bekink RBc

mr. Remy Rozendaal

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op!

Laat het ons weten! We zetten onze expertise graag voor je in.