Wees welkom

AE Finance is er voor een breed scala aan ondernemers. Van horecaondernemer tot advocatenkantoor, ons klantenbestand is zeer uiteenlopend. Dat maakt ons werk zeer divers én stelt ons in staat om elke dag te leren en nieuwe uitdagingen aan te gaan. Zelfs particulieren zijn bij ons van harte welkom, voor alles op het gebied van belastingen.

Aangenaam: Alex Eenink

De drijvende kracht achter AE Finance is Alex Eenink. Vanuit de gedachte om proactief mee te kunnen denken met klanten, heeft hij dit vooruitstrevende bedrijf opgezet. Vooruitstrevend, omdat deze branche continu aan ontwikkeling onderhevig is en daar, in het belang van de klanten, adequaat op ingespeeld moet worden. Alex houdt zichzelf scherp door voortdurend bij te leren en door het behouden en inzetten van nauwe contacten uit zijn brede netwerk.

linkedin

Alex heeft affiniteit met horeca, maar hij is veel breder inzetbaar. Flexibiliteit staat bij hem hoog in het vaandel, zo werkt hij met plezier op locatie en is hij in te schakelen voor interim opdrachten.

Alex zet zich graag in voor anderen. Door middel van het aanbieden van zijn expertise tegen een interessant tarief bijvoorbeeld. Maar ook is hij actief betrokken bij een stichting, die jonge ondernemers helpt met het schrijven van een businessplan én zet hij zich belangeloos in als Qredits-coach.

Duidelijk en persoonlijk

Wij maken voor iedere klant een offerte op maat. Voor een vast maandtarief bieden wij alleen de diensten aan die voor jou relevant zijn. Een persoonlijke en voordelige aanpak! Daarnaast onderscheiden wij ons door onze korte lijntjes en duidelijke communicatie. Weten waar je aan toe bent.

Professioneel

De diensten die wij aanbieden zijn onze specialisaties. We blijven onszelf ontwikkelen door het volgen van cursussen en opleidingen, zodat we continu op de hoogte zijn van de laatste wet- en regelgeving. Om jou zo goed mogelijk van dienst te zijn en te voorzien van de beste adviezen, schakelen wij waar nodig externe professionals in. Wij beschikken dan ook over een uitgebreid en betrouwbaar netwerk, dat wij graag voor jou inzetten.

Kennismaken?

Nu weet je iets meer over AE Finance. Graag komen wij ook meer over jou te weten. Bel gerust eens voor het maken van een vrijblijvende afspraak!