Personeelszaken kun je zelf uitvoeren, maar dan moet je wel goed op de hoogte zijn van de meest actuele arbeidswetten, premieberekeningen en loonbelasting. De wetgeving en jurisprudentie is veelzijdig en volatiel. Als ondernemer is het moeilijk om dit bij te houden, juist te interpreteren en alles correct in de praktijk te brengen.

Bij KAS Salarisadministraties & Personeelszaken werken Register Payroll Professionals die staan ingeschreven bij het Nederlands Instituut voor Register Payroll Accounting (NIRPA). Dit garandeert dat de salarisadministrateur over de benodigde kennis en ervaring beschikt en jaarlijks aan de gestelde eis van permanente educatie voldoet. Daarnaast dient de RPP’er zich aan de officiële gedrags- en beroepscode te houden, wat betekent dat de diensten professioneel, integer en vertrouwelijk worden uitgevoerd.

KAS staat voor Kwaliteit, Aandacht en Service. Daarom bieden wij het All-in PersoneelsPartnerPakket aan, want daarmee kunnen wij onze klant optimaal bedienen tegen een heldere tariefstelling. Niet meer betalen per salarisstrookje en alle aanvullende werkzaamheden uurtje-factuurtje, maar één bedrag waarvoor je (bijna) alles van ons kunt vragen!

kas

Even voorstellen: Ik ben Michel Engelaan, afgestudeerd in fiscaal recht aan de Erasmus Universiteit en sinds 2000 werkzaam in de fiscale praktijk. De eerste 14 jaar van mijn carrière heb ik gewerkt voor Deloitte op de algemene fiscale adviespraktijk. Hierbij heb ik vooral bedrijven in het midden en klein segment geadviseerd en begeleid in een fiscale vraagstukken, positie en strategie.

Sinds 2014 heb ik een eigen fiscale adviespraktijk, gevestigd in Hendrik-Ido-Ambacht, met cliënten in met name Zuid-Holland, Brabant en Utrecht. Alex en ik werken sinds drie jaar op regelmatige basis met elkaar samen in het begeleiden van onze gezamenlijke cliënten. Op mijn LinkedIn pagina treft u nadere informatie over mij aan alsmede door mij geschreven nieuwsbrieven over diverse fiscale thema’s

Kennismaken?

Nu weet je iets meer over AE Finance. Graag komen wij ook meer over jou te weten. Bel gerust eens voor het maken van een vrijblijvende afspraak!